Újdonságok

Máris itt a második fotó a vadonatúj Audi A1-ről

Nyomtatás

Az Audi nemrég osztotta meg az első ízelítőt a hamarosan érkező, vadonatúj A1-ről, de máris itt a következő részletfotó, amin ezúttal kívülről is megcsodálhatunk néhány részletet a négykarikások kisautóján. A bemutató időpontja egyelőre még ködbe burkolózik, de az igencsak gyorsan érkező kedvcsinálók alapján arra következtethetünk, hogy nincs már messze a leleplezés.

Módosítás dátuma: 2018. június 14. csütörtök, 10:55

Rekordtartóként mutatkozik majd be a Škoda Kodiaq RS (videó)

Nyomtatás

Rekordokból sosem elég, de azért van egy bizonyos határ, ami felett talán már értelmetlennek titulálhatunk egy-egy csúcsot. Egy adott autó népszerűsítése érdekében persze mindent bevetnek a gyártók, így azon sem csodálkozunk, hogy a Škoda új videójában büszkén jelentette be, hogy az új, még be sem mutatkozott Kodiaq RS bizony új rekordot állított fel a Nürburgringen, méghozzá a hétüléses SUV modellek kategóriájában.

Módosítás dátuma: 2018. június 14. csütörtök, 10:10

Friss koncepcióval mutatja meg jövőbeli formanyelvét az Opel

Nyomtatás

Az Opel a napokban tartott nagy konferenciát, amin egy eddig ismeretlen koncepcióautóról is mutattak nekünk egy előzetest. A korábbi Monza és GT tanulmányok után azonban sajnos a legújabb, az ízelítő alapján igencsak sportos négykerekű sem készül majd el sorozatgyártásban, ugyanis csupán egy formatanulmányról van szó. Noha a villámosok alig több mint két éve mutatták meg a GT koncepciót, nem lepődnénk meg, ha az újdonság is kötődne valamilyen módon a legendás névhez, hiszen az őselőd idén lett ötven éves.

Módosítás dátuma: 2018. június 14. csütörtök, 09:20

Újabb képen a McLaren két hét múlva érkező vadorzója

Nyomtatás

Ha egyszer egy üzlet beindul – a McLaren pár napon belül immár a második részletfotót mutatja meg nekünk hamarosan érkező újdonságáról, ami az 570S megvadított, valószínűleg LT jelzéssel érkező változata, és egyben a gyáriak Sports Series sorozatának legújabb tagja lesz. Ezúttal ismét az autó hátsóját csodálhatjuk meg, és az is kiderült, hogy hova kerültek a tekintélyes méretű kipufogók.

Módosítás dátuma: 2018. június 13. szerda, 20:18

Ilyen az okosparkolás: új mobilfizetési rendszer indult Debrecenben

Nyomtatás

Debrecenben mutatták be a mobilfizetési rendszerek legújabb generációját képviselő applikációt, a Rolletet. Az alkalmazás segítségével elsőként két belvárosi parkolóba lehet behajtani teljesen automatikusan, készpénz vagy parkolójegy használata, sőt egyetlen gombnyomás nélkül. A Smart City projekt keretében megvalósuló fejlesztéssel a jövőben nem csak parkolni, hanem tankolni vagy bevásárolni is kényelmesebben és gyorsabban lehet majd.

Módosítás dátuma: 2018. június 13. szerda, 18:35

17,95 millió forinttól elérhető már hazánkban az új Audi A6

Nyomtatás

Az Audi új, érzelmesebb formanyelve a vadonatúj A6 esetében szinte tetőzik, így nem csoda, hogy nagyon sokan vágynak a felső-középkategóriás prémium limuzinra. Jó hírünk van: már nem kell várni, a modell rendelhető, igaz, a belépőmodellek híján egyelőre meglehetősen borosos alapáron.

Módosítás dátuma: 2018. június 13. szerda, 12:41

Hivatalos: a világ leggyorsabb versenye lett az Isle of Man TT

Nyomtatás

Peter Hickman elképesztő körrekordjával hivatalosan is a világ leggyorsabb közúti versenye lett az Isle of Man TT. Az elképesztő viadal, amely megannyi motoros és néhány autós versenyző életét követelte már, idén is ereje teljében folytatódik, még nagyobb tempóval, ezáltal pedig még több veszéllyel.

Meglepetés: erősödik és frissül a Mercedes-Benz SLC

Nyomtatás

Búcsúzott már sok különleges változattal, keltették már halálhírét, de ő köszöni, jól van. Sőt, minden eddiginél jobb formában. A harmadik generációs SLK, azaz új nevén SLC immár hét éve van piacon, és egyelőre a Mercedes-Benz-nek vannak tervei vele. Erre utal, hogy a Mercedes-AMG SLC 43 nemrégiben erősödött is.

Ízelítőn a legalább 405 lóerős Volvo S60 Polestar

Nyomtatás

Már csak egyetlen hét van hátra az új Volvo S60 premierjéig, amely a kombi V60-nal ellentétben dízelmotorral már nem is lesz elérhető. Hibrid erőforrással viszont annál inkább, ugyanis a piaci rajtnál elérhető a két konnektoros hibrid mellé hamarosan felsorakozik egy harmadik is: a Polestar által kezelésbe vett T8-as csúcsverzió, amelyről már ízelítőket is kaptunk.

Balaton Edition kivitelben kapjuk meg a jubiláló VW Californiát

Nyomtatás

A Volkswagen California, amely Kategóriájának legsikeresebb lakóautója újabb mérföldkőhöz érkezett. A Hannover Limmer körzetében található üzemben ugyanis elkészült a 100 000. California lakóautó és a „négy keréken guruló szabadság álma” várhatóan egy újabb gyártási rekordhoz segíti a Volkswagen márkát az idei évben. Csak a tavalyi évben a márka rekordmennyiségű, 15 155 darabot gyártott a lakóautóból, amely 18 százalékos bővülés a korábbi évhez képest. Hazánkban pedig egy különleges kiadásban, California Balaton Edition néven kerül forgalomba először ez a modell.

Módosítás dátuma: 2018. június 12. kedd, 18:02

Máris hivatalos videón láthatjuk a Škoda Kodiaq RS-t

Nyomtatás

Tegnap még csak egy nagyon sejtelmes fotót osztott meg velünk a Škoda a hamarosan érkező Kodiaq RS-ről, ma már azonban egy közel egyperces videóval is készültek nekünk, amin máris jóval többet mutattak meg nekünk. Álcázás persze van a Nürburgringre kivitt prototípuson, de néhány részlet azért így is kiderül a kisfilmből, amiben azt mutatják be, ahogyan Sabine Schmitz, a Zöld Pokol jól ismert tesztpilótája készül egy gyorskörre a legendás pályán – a folytatás pedig csütörtökön érkezik a csehek ígérete szerint.

Módosítás dátuma: 2018. június 12. kedd, 15:59

9. oldal / 732