2018. Június 20., Szerda

Frissitve:04:45:28

Erősebb lesz a Párizsban frissülő Honda CR-Z

Nyomtatás

Néhány, avatatlan tekintet számára felismerhetetlen új részlet – látszólag ennyiben merül ki a Honda CR-Z felkészítése a 2013-as modellévre. Ám a Párizsi Autószalonon bemutatkozó frissítés keretében néhány plusz lóerő is költözik a motorháztető alá.

A gyári sajtóközlemény a teljes leleplezésig egyelőre szűkmarkúan bánik az információkkal, de annyit megígér, hogy a megújult első hűtőrács mögött az elektromotor és a benzinmotor teljesítménye is növekedett, „anélkül, hogy az negatívan befolyásolná az üzemanyag-fogyasztást vagy növelné a károsanyag-kibocsátást.” Vagyis az 1,5 literes, szívó benzines és az elektromotor eddigi 122 lóerős és 174 Nm-es összjátéka hatásosabb lesz, a gyárilag 5 literes (AP norma: 5,4 l/100 km) étvágy változatlansága mellett.

A többi a Párizsi Autószalon nyitásáig, szeptember 27-ig biztosan kiderül, addig viszont még annak is örülhetünk, hogy a jeles eseményen a Honda bemutatja a Civic 1,6 literes dízelmotorral felszerelt kiadását, amely 120 lóerős teljesítménye mellett mindössze 3,6 literes vegyes fogyasztást ígér.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark