Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

A luxusnak van egy különleges sajátossága: ha jó ötletünk van, akármennyi pénzt kasszírozhatunk vele. Ennek megfelelően a jó ötletek szép számmal már megszültettek, de úgy tűnik a Bentley mégis kitalált egy kis forradalmi újítást: a beltérbe ezentúl fabetét helyett kőlapot is kérhetünk.

A különleges extra kivételesen jó minőségű márványból készül, amelyet rögtön négy árnyalatban kérhetünk a Flying Spur és a Continental modellekhez. Ez persze koránt sem lesz kis költség, ugyanis a megoldás a hagyományos kínálaton felül, a Bentley személyre szabási programjában elérhető.

A kézzel válogatott kövek Indiából érkeznek nagy darabokban. Ezeket méretre vágás után üvegszál és gyanta keverékével teszik tartóssá, majd az utolsó simításokat, finomításokat már kézzel végzik a Bentley Crewe-i főhadiszállásán.

A luxus hangulatú megjelenés és a különlegesség mellett egyébként az új betétek nem nyomnak sokat. Persze a kőnek jóval magasabb a fajsúlya, mint a felhasznált faburkolatok többségének, viszont a kőlap vékonysága miatt az eltérés csak dekagrammokat tesz ki.

Kommentek