2018. Augusztus 19., Vasárnap

Frissitve:02:02:45

Ízelítőn a legvadabb bébi McLaren – hamarosan érkezik

Nyomtatás

A McLaren Sport Series sorozatába csak a legvadabb modellek kerülhetnek be, és most először a bébi-McLarenként is emlegetett 570S is bekerülhet ebbe a körbe, hiszen az angol gyártó legújabb ízelítője alapján hamarosan bemutatkozik a gyáriak legkisebb modelljének megvadított változata, ami minden bizonnyal az LT betűpárost is megörökli.

Az egyetlen megosztott fotón az autó hátuljának jobb oldala látszik, és a hatalmas karbon diffúzor bizony arról árulkodik, hogy a kis McLaren igen komoly kúrán esett át. Az angolok már egy jó ideje használják azt a módszert, hogy autóikat a teljesítményük alapján nevezik el, így – mivel nyilvánvalóan a hajtáslánc sem marad érintetlenül – valószínűleg nem 570LT lesz az újdonság. Mi egyébként nem lepődnénk meg, ha 600 lóerőnél is többől gazdálkodna majd az újdonság.

A McLaren a fotó mellett egy rövidke videót is megosztott, amiben többször is kiemelik, hogy az újdonság a határokat fogja feszegetni, így agresszivitásban és teljesítményben biztosan nem lesz majd hiány. A megnövelt ménes mellett valószínűleg kisebb súllyal számolhatunk majd a rengeteg karbon elemnek köszönhetően, de nagyobb teljesítményű fékek, jobb aerodinamika és áthangolt futómű/kormányzás is várható.

Mindennek köszönhetően a lehető legjobb vezetési élményt kínálja majd a legvadabb bébi-McLaren, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikorra időzítik a bemutatót a gyáriak. Annyira azonban már nem lehet messze az időpont – alig várjuk már.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark