Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

A Hyundai Veloster előző generációja nálunk nem volt nagy sikertermék, amihez az is hozzájárult, hogy a forgalmazása idő előtt megszűnt Magyarországon. Ennek ellenére a sportos kompakt kap új generációt, sőt, az ízelítőkkel sem fukarkodnak már róla a gyáriak.

Prémium érzet és fokozott vadság elöl

Kívül árnyékos képeken, belül egyelőre csak rajzon láthatjuk az új Velostert, amely továbbra is extravagáns irányokban folytatja karrierjét – például a kétszínű műszerfal révén. A belső térrel szemben a külső kevesebbet változik, az arányok maradnak, a modernséget a LED-es fényforrások kölcsönzik, és jut egy kicsi az i30 letisztultabb kialakításából is.

Jókedvű, kétszínű, minőségi belsőt ígérnek

Alapmotorként szívó kétliteresre lehet majd számítani 163 lóerővel, valamint továbbra is rendelkezésre áll majd a feltöltött 1,6 literes turbómotor 204 lóerővel, hatfokozatú kézi vagy hétfokozatú duplakuplungos váltóval. A hazai forgalmazás visszatérését az N verzió okán érdemes fontolóra vennie a forgalmazónak, melynek révén az akár 275 lóerős teljesítmény igazán sportos csomagban érkezhetne.

Akár 275 lóerő füstje távozhat itt

Az új Veloster premierjével kapcsolatban hivatalos információ még nem érkezett, de az ízelítők számának gyarapodása alapján még az idén befuthat az új generáció.

Kommentek