Korlátozott példányszámban lesz elérhető az Evoque kabrió

Nyomtatás

A márka szóvivője szerint limitált példányszámban lesz elérhető a Range Rover Evoque Cabrio. A végleges változatában jövő hónapban bemutatkozó nyitott crossover igazi különlegesség lesz, de a korlátozás a vártnál magasabb árcédulát sejtet.

Alig egy hete meglehetősen egyedi ötlettel hirdették a Range Rover Evoque érkezését Londonban, nem is véletlenül. Hivatalos források a Los Angeles-i Autószalonra teszik a nyitott crossover SUV premierjét, amely egyben magáénak mondhatja a „világ első kompakt luxus SUV kabriója” címet is.

Az újdonságból viszont csak „kisebb mennyiség” készül, de hogy pontosan mennyi, arról nem nyilatkoztak a gyáriak. Ennek bejelentésére már csak egy hónapot kell várni, de valószínűleg a korlátozás nem lesz túl szigorú, mivel mindenhol elérhetővé teszik a nyitott változatot, ahol a hagyományos Evoque elérhető – így nálunk is. Viszont a limit azt is jelenti, hogy lényegesen drágább lesz a szellős verzió, már csak azért is, mert csak az izmosabb hajtásláncokkal lesz elérhető. Ha pedig azt nézzük, hogy egy jól felszerelt háromajtós Evoque 16-17 milliótól indul, könnyen előfordulhat, hogy a kabrió nyakában akár 20 milliós árcédula lóg majd. A létszámbeli korlátozás viszont jót tehet az értéktartásnak, legalábbis nemzetközi szinten.

A premierrel egy időben rendelhetővé is válik a típus, így kell elhatározás és befektetés után jövő tavasszal már SUV kabriózhatunk is.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark