Máris itt a második fotó a vadonatúj Audi A1-ről

Nyomtatás

Az Audi nemrég osztotta meg az első ízelítőt a hamarosan érkező, vadonatúj A1-ről, de máris itt a következő részletfotó, amin ezúttal kívülről is megcsodálhatunk néhány részletet a négykarikások kisautóján. A bemutató időpontja egyelőre még ködbe burkolózik, de az igencsak gyorsan érkező kedvcsinálók alapján arra következtethetünk, hogy nincs már messze a leleplezés.

A korábbi fotón a középkonzolt, és a tetején trónoló hatalmas érintőképernyőt csodálhattuk meg a klasszikus klímapanel és a jópofa, színes betétekkel ellátott légbefúvó mellett, ezúttal pedig a vadonatúj A1 bal első kerekét és annak környékét mutatták meg nekünk a németek. Arra azért kínosan ügyeltek a gyáriak, hogy egy igazán fontos részlet se látszódjon a képen, de néhány érdekességet azért ki lehet szúrni rajta.

Ilyen például a kis S-Line embléma, a piros féknyergek vagy éppen a látványos felni, de az oldalsó küszöbelem fekete betétje is említésre méltó. Utóbbi is azt bizonyíthatja, hogy az A1 a legfrissebb kisautókhoz méltó módon rengeteg személyre szabási lehetőséget biztosíthat majd, így valószínűleg a tető esetében is választhatunk majd eltérő színeket. A fényszóróknak ugyan csak a sarkát látjuk, de nem kell túl nagy jóstehetség ahhoz, hogy megjósoljuk: akár teljesen LED-es változatban is elérhetők lesznek – hacsak nem már alapból ilyen technológiát kapnak majd.

A komolyabb vonások mellett természetesen a legmodernebb technológiai megoldásokat is megkapja majd az A1, míg a motortérben jó eséllyel a Volkswagen konszern más modelljeiből már ismerős erőforrások kerülnek majd be. Amennyiben hihetünk a pletykáknak, RS kivitelben is napvilágot láthat majd a legkisebb Audi, méghozzá 300 lóerős teljesítménnyel, ami ebben a méretkategóriában teljesen egyedülálló lenne – és bizonyára villámgyors. A bemutatóra Barcelonában kerül majd sor, és valószínűleg még a nyár folyamán megejtik majd a négykarikások.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark