2018. Július 17., Kedd

Frissitve:09:49:23

Törhetetlen játékautókkal csal mosolyt az arcunkra a Mercedes

Nyomtatás

Ha gyerekek vannak egy videóban, az már fél siker, de a tetszésindex maximalizálásához nem árt egy jó ötlet sem. A Mercedes-Benz marketing osztályának ez megvolt, így megmosolyogtató hirdetésükkel kezdhetjük a napot.

Mi történik, ha két autó egyszerűen nem tud összeütközni? A videó eléggé magáért beszél az ellentétes érdekek felvázolásával. Mindezt azért, hogy a Mercedes egyébként valóban ügyes segédrendszereit szemléltesse. A szóban forgó Brake Assist System Plus – amelyet most a C-osztállyal hirdetnek –  két radarral érzékeli az akadályokat (így a másik járművet is), szükség esetén pedig az utolsó pillanat előtt önmaga is beavatkozik. Ugyanez igaz a keresztirányú forgalom-figyelésre is, sőt, a rendszer a gyalogosra is tekintettel van. De ennek nem mindenki örül:

Az ötletes kampány egyébként egyenesen Németországból érkezik, és mókás módon szemlélteti az önvezető autókhoz vezeti út első fokozatait. Fontos tudni, hogy a Mercedes C-osztályhoz sem alapból jár ez a tudás: a sok egyéb funkciót magába tömörítő Menetdinamikai segédrendszerek Plus csomag összesen 1 millió forintot kóstál – igaz, egyetlen hasznos beavatkozással vissza is hozza az árát.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark