Újabb ízelítőn a szerdán érkező vadonatúj Volvo S60

Nyomtatás

A Volvo múlt héten már megmutatott nekünk néhány részletet a hamarosan érkező vadonatúj S60-ból, ráadásul rögtön a Polestar által optimalizált verzió szerepelt a képeken. A svédek azóta újabb ízelítőket tettek közzé, ám ami ennél is fontosabb, hogy bejelentették, június 20-án, azaz szerdán végre teljes valójában leleplezik prémium középkategóriásuk négyajtós változatát.

Ahogyan korábban, úgy ezúttal is az autó orrából láthatunk a legtöbbet, bár egy madártávlati képen és szemből már az egész autót megcsodálhattuk. A lényeget persze a bemutatóra tartogatják a gyáriak, hiszen szemből szinte egy az egyben ugyanazt kapjuk majd, mint a V60 esetében, ami ugyebár az S60 kombi verziója, és már korábban bemutatkozott – sőt, Szabó kollégának már kipróbálni is volt alkalma.

A most megosztott képeken egy R-Design csomagos változatot láthatunk, amire a hűtőrács utal, hiszen a normál verziók esetében függőleges beosztás kap a hangsúlyos orrelem, míg az ízelítőkön egy sportosabb megoldást figyelhetünk meg – ugyanezeket a különbségeket láthatjuk egyébként a nagyobb S90 esetében is a két különböző változat között. Az S60 esetében egyébként – ahogyan szemből – hátul is az S90-re hajazhat majd.

Ahogyan azt korábban már bejelentették a svédek, a az S60 nem lesz elérhető dízelmotorral, így aki gázolajost szeretne, annak csak a V60 áll majd rendelkezésére. Ellenben kétféle hibrid is lesz a benzinesek mellett, és ahogyan a korábbi ízelítőkből már megtudhattuk, érkezik majd egy Polestar által optimalizált verzió is, amely bár sokkal nem lesz erősebb, mint az alap T8 verzió, de biztosan dinamikusabb lesz annál. Szerdán azonban jó eséllyel mindenre fény derül, ugyanis a Volvo lerántja a leplet a vadonatúj S60-ról.
Hozzászólások  

 
#1 Kübler János 2018-06-19 09:21
Hááát ezen a változaton sokat nem kell gondolkodnom
Idézet
 

Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark