Úton van a Jaguar F-Pace kupé?

Nyomtatás

A legfrissebb pletykák szerint a Jaguar már dolgozik egy SUV kupén, amelyet C-Pace névre keresztel majd. Ezt látszik igazolni, hogy az Európai Uniós Szabadalmi Hivatalban már bejegyeztették a britek az elnevezést.

Az új modellel folytatódik a Jaguar SUV palettájának bővülése, amely a nagyobb F-Pace, a kisebb E-Pace és a teljesen elektromos I-Pace után felettébb izgalmas új jövevénynek adhat otthont. Ráadásul ezzel sincs megállás: a csapott tetővonalú C-Pace mellett érkezni fog (vélhetően a 2021-ben érkező vadonatúj Range Rover alapjain) a J-Pace, amely az új XJ mellett igazi luxusmodellként szolgál majd.

Ennél többet egyelőre nem tudni a C-Pace-ről, de gyanítható, hogy az az F-Pace alapjait használja majd fel, így méretben is közelebb áll majd a nagyobb modellhez, természetesen a dinamikusabban ívelő karosszéria hátrányait beleszámítva. Ugyanakkor új felszereltségek és izgalmas motorizáltságok is elérhetők lesznek hozzá, így például szinte biztos, hogy az F-Pace SVR-rel 550 lóerős V8-asa is előbb-utóbb felbukkan a kínálatban. Hogy mikor, az még kérdőjel, de egy éven belül biztosan nem köszönhetjük majd az újdonságot.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark