Veterán

Pontiac GTO 400 (1967) teszt - Ölelés mennyből és pokolból

Nyomtatás

Nem foglalkozunk túl gyakran igazán régi autókkal, de úgy éreztük, most kivételt kell tennünk: az ország két Pontiac GTO-ja közül az izgalmasabbat fogtuk tesztre. Hogy miért ez az izgalmas? Mivel ő alig pár hónapja készült el, szinte az utolsó csavarig felélesztve a "muscle car" korszakot megteremtő legendát.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:54

Veterán Ferrari csupán tíz fényképezőgép áráért

Nyomtatás

A Ferrari rajongók sok helyen megfordulnak. Most már tudjuk, hogy elmehetnek vidámparkba, felvehetik ízléses piros cipőjüket; és ha már ott állnak Abu Dhabiban, az élményparkban a feltűnő lábbelikkel, akkor itt az ideje, hogy egy limitált kiadású fotógéppel örökítsék meg az idilli pillanatot.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:59

Veterán Bugattit láttunk egy kiállítás karikatúráján

Nyomtatás

Az I. Pécsi Nemzetközi Hadi-, Technikatörténeti, Jármű- és Modellkiállításról (HATEJAMO) talán csak én távoztam rossz szájízzel. Korán keltünk, hogy még a látogatók tömegétől zavartalanul készíthessünk fotókat és beszélgethessünk el a rendezvényen résztvevő szakemberekkel arról a közlekedés jövőjét bemutató programról, melyre a beharangozók miatt már egy hete készültünk.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:59

Sok-sok veteránnal találkoztunk Győrben – még Ön is megteheti!

Nyomtatás

Egészen véletlenül, a (szinte) láthatatlanul frissült Hyundai i20 fotózásáról hazafelé (a teszt is rövidesen érkezik) igyekezve botlottunk bele a győri ETO Park parkolójában köröző veteránokba.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:59

Visszatérő kísértés: Peugeot 504 V6 Coupé

Nyomtatás

Az autók sokunk szívében fontosabb helyet töltenek be, mint egy egyszerű közlekedési eszköz, ám mint arról „Autógyártók ébresztő!” című írásomban beszámoltam, az újonnan gyártott járművek között nehéz igazán szerethető, hogy úgy mondjam lélekkel rendelkező darabot találni. Ami a cikkből kimaradt az az, hogy azért a tökéletes autó legendája létezik,

Módosítás dátuma: 2011. április 12. kedd, 13:53

Ha legendát szeretne, most csapjon le rá – Ferrari 250 GTO a kalapács alatt

Nyomtatás

Az autóipar legszebb darabját megjelölni nem egyszerű feladat, rengeteg különleges, finom falat készült az autó közel 120 éves története során. Sokan a Rollsokat magasztalják, sokan a német ipar remekeiről tesznek ki posztert a nappalijukba, de talán legtöbben abban értenek egyet, hogy a legenda a Ferrari 250 GTO. Pont.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:53

Az ember, aki szeret(ett) vezetni - 4,5 millió km egy Volvo volánja mögött

Nyomtatás

Hallottam már sok vitát arról, hogy vajon melyik a legmegbízhatóbb autó a világon, de 4,82 millió km megtétele szinte lehetetlennek tűnik. Olyan időkben, amikor már néhány ezres mutató könnyedén egy jármű életciklusának végét jelentheti, el se merjük hinni, hogy ekkora távolság után nem hullik atomjaira Irv Gordon Volvo 1800-asa

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 16:10

Tessék, csak tessék: eladó a 007-es Aston Martin DB5-öse

Nyomtatás

George Barris 1966-os Batmobile-ja mellett minden idők másik legismertebb filmes autója James Bond 1964-es Aston Martin DB5-öse, amely a történelem során most először kerül kalapács alá.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:55

A szomszéd univerzium - autólesen Kubában

Nyomtatás

Tudósítónknak lehetősége adódott bepillantást nyernie Kuba nem éppen hétköznapi autós bioszférájába, amelyet ezúttal képek formájában osztunk meg Önökkel. Ötvenes évek utánérzés, szivarfüsttel, gépolajszaggal.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:55

22. oldal / 22