WTCC

Példaértékű búcsú Zengőéktől – Michelisz a gyári Hondánál folytatja

Nyomtatás

Több szempontból is érdekes az a helyzet, ami most Michelisz Norbertet körülveszi. Egyrészről hivatalosan is bejelentette a Honda Racing, hogy magyar pilótánk gyári színekben áll rajthoz a 2016-os szezonban. A JAS Motorsport által indított Civic WTCC volánját tereli majd a Yokohama Trophy címvédője. A másik két kocsiban Robert Huff és Tiago Monteiro ül idén.

Módosítás dátuma: 2016. január 14. csütörtök, 10:04

Így hódítja meg a Nordschleifét Sebastien Loeb (videó)

Nyomtatás

A Fia Túraautó Világbajnokság, azaz a WTCC hétvégén esedékes következő futama a németországi Nürburgringen lesz – nem csak a Forma-1-es pályán, de a legendás és félve emlegetett Nordschleifén is. Sebastien Loeb már javában edz a Citroën versenyautó volánja mögött: öröm nézni a nagy múltra visszatekintő versenypályán való száguldozást.

Így néz ki Michelisz Norbert új versenyautója

Nyomtatás

Továbbra is nagy titkolózás övezi a Honda idei WTCC-s versenygépét, de azért néhány gondosan álcázott képen már megmutatta magát a 2014-es Civic versenyautó. Michelisz Norbert jó kiállású versenygépet terelgethet a bajnokságban.

Michelisz Norbi: a WTCC tesz egy lépést a DTM-irányába, kérdés, lesz-e jövőre is Vettelünk?

Nyomtatás

Év végén beékelődve a két gyári Honda közé az összetettben, de a szezon alatt többször is a Tiago Monteiro – Gabriele Tarquini páros előtt haladt: partnerünk, az F1-Live.hu Michelisz Norbival beszélgetett a 2013-as évről és a jövőbeni lehetőségekről.

Michelisz Norbert: Jó kis verseny volt, sok pontot gyűjtöttünk

Nyomtatás

A Zengő Motorsport magyar versenyzője a 3. helyet szerezte meg a moszkvai hétvége első versenyén a Hondával. Michelisz Norbert nem várt ilyen jó eredményre.

Módosítás dátuma: 2013. június 09. vasárnap, 14:27

4. lett Michelisz Norbi a moszkvai WTCC időmérőn – videóval

Nyomtatás

A WTCC ezen a hétvégén Moszkvába látogatott, ahol nemrég máris lezajlott az időmérő. Michelisz Norbi pedig ismételten villantott: a Zengő motorsport színeiben versenyző magyar pilóta a legjobb Hondásként a negyedik pozíciót szerezte meg. Holnap kerül sor a két felvonásos versenyre, a csapat pedig nagy reményekkel áll rajthoz.

1. oldal / 2