Bemutatók/Menetpróbák

Hyundai ix20 menetpróba - Variációk egy témára

Nyomtatás

A hivatalos keretek között alig másfél hónapja, Párizsban bemutatott Hyundai-újdonságot, az ix20 névre keresztelt kompakt egyterűt szinte mindenki egyből a KIA februárban debütáló Vengájával azonosítja. Félig-meddig persze abszolút jogos lehet a megállapítás, hiszen a két típus személyében egy testvérpárról beszélhetünk (akiknek gyártása is egyazon üzemben történik); ám a Venga és az ix20 között azért mégiscsak felfedezhetünk néhány különbséget.

Módosítás dátuma: 2010. december 09. csütörtök, 10:36

Volvo V60 hazai bemutató - mint egy falat kenyér

Nyomtatás

Bizony, a V60-as úgy kellett a Volvónak, mint egy falat kenyér. Mert hiába sikeredett remekre, stílusosra és fiatalosra az S60 második generációja, középkategóriás voltához és 4,63 méteres hosszához képest nagyon kicsiny, 380 literes (magyarul Opel Astra-szintű) csomagtartója miatt sok-sok család számára kieshet a potenciális típusok közül.

Módosítás dátuma: 2010. november 24. szerda, 17:34

Isuzu D-Max menetpróba - új márka hazánkban

Nyomtatás

Mindig örömteli hír, ha valami előre halad – ez pedig különösen igaz az autóiparra, amely kezdi magát túltenni a válság okozta nehézségeken. Ennek jele az is, hogy hazánkba új autómárka érkezett. A Polar Mobil Kft. forgalmazta Isuzunak lesz némi esélye, hogy kihasítsa magának a torta egy szeletét.

Módosítás dátuma: 2010. október 29. péntek, 16:40

Suzuki Swift menetpróba (2010) - A legjobbak között

Nyomtatás

Bár első ránézésre aligha látszik rajta, de hazánk kedvenc autója,a Suzuki Swift minden porcikájában megújult – mégpedig az előddel mutatott formai hasonlóság ellenére olyannyira, hogy úgy nagyjából a tíz ujjunkon össze tudjuk számolni az érintetlenül hagyott alkatrészeket. De ami a legjobb, hogy szinte minden szempontból előnyére fejlődött.

Módosítás dátuma: 2010. október 14. csütörtök, 00:31

Alfa Romeo Giulietta menetpróba, az összes motorral! (2010) - Százéves ajándék

Nyomtatás

Már számtalanszor beszéltünk az elmúlt hónapokban az Alfa Romeo legfrissebb büszkeségéről, az ötajtós kompakt Giuliettáról. Arról a Genfben leleplezett modellről, amely a rendkívül hosszú pályafutással megáldott 147-est hivatott leváltani, és amely az olasz márkának éppen 100. születésnapjára érkezett.

Módosítás dátuma: 2013. július 16. kedd, 13:55

Toyota Auris HSD menetpróba (2010) - Reszkessetek dízelek!

Nyomtatás

Valószínűleg már olvasóink is hallottak róla, hogy a Toyota egy meglehetősen érdekes öszvért kotyvasztott össze a gyártó „laboratóriumában” – ha máshonnan nem, akkor talán abból a sok-sok hirdetésből és reklámból, amelyek az újdonság hivatalos bevezetése, azaz szeptember elseje óta szinte elöntötték az országot.

Módosítás dátuma: 2010. október 14. csütörtök, 00:32

Porsche Cayenne Diesel menetpróba (2010) - A legkevésbé Porschés Porsche

Nyomtatás

Az elmúlt hetekben, hónapokban a V6-os alapverzión kívül már az összes változatát kipróbáltuk a vadonatúj, második generációs Porsche Cayenne-nek, a legérdekesebb változatot viszont direkt a végére hagytuk: ez nem más, mint a gázolajos kivitel.

Módosítás dátuma: 2010. október 14. csütörtök, 00:33

Volvo S60 bemutató a Hungaroringen (2010) - 590 ezerért helyettünk figyel

Nyomtatás

Mi sem bizonyítja jobban, hogy a Volvónak hazánkban is mennyire fontos a vadonatúj, második generációs S60-as, minthogy az importőr nemrégiben egy második hazai bemutatót is szervezett a modellnek - nem is akárhol, hanem a Hungaroringen!

Módosítás dátuma: 2010. október 14. csütörtök, 00:33

Mitsubishi ASX bemutató (2010) - Bele a lecsóba

Nyomtatás

Bár ezúttal ügyesebbek voltunk, mint a Mitsubishi, és két héttel a hivatalos bemutató előtt már megírtunk minden érdemleges tudnivalót új modelljükről, azért így is hozott újdonságot az hazai ASX leleplező-ceremónia.

Módosítás dátuma: 2012. november 20. kedd, 08:38

Porsche Cayenne S Hybrid menetpróba (2010) - Új hullámokon vitorlázik

Nyomtatás

Még két hónap sem telt el azóta, hogy az izgalmas Porsche Road Show keretein belül megrendezett Cayenne bemutató kapcsán megígértük olvasóinknak, hogy rövidesen beszámolunk az új széria technikai viszonylatban talán legérdekesebb, hibrid változatáról. Hát itt van; tegnap egészen részletesen megismerkedhettünk az autóval a budapesti Porsche központban, mi több, el is vihettük egy próbakörre.

Módosítás dátuma: 2010. október 14. csütörtök, 00:34

Infiniti EX30d menetpróba (2010) - elsőként teszteltük a dízel Infinitiket

Nyomtatás

A legendás Kékszalag vitorlásverseny közel 30 órás alvásmentes küzdelmét követő balatonfüredi célba érkezés és „kötelező” hajótakarítás után lehetőségünk nyílt a magyar tenger legnagyobb léptékben fejlődő, nyüzsgő városában kipróbálni az Infiniti vadonatúj dízelmodelljeit, amelyek alig 2-3 napig tartózkodtak az országban egy európai Roadshow keretén belül – úgyhogy gondolhatják, fáradtságunk ellenére nem hagyhattuk ki az alkalmat...

Módosítás dátuma: 2010. október 20. szerda, 11:17

23. oldal / 24