2018. Június 20., Szerda

Frissitve:04:45:28

Álmok – máris éles az új Bentley Continental GT konfigurátora

Nyomtatás

Az álmok talán nem mindig válnak valóra, de mégis azt mondhatjuk, hogy nélkülük kevésbé lenne érdekes az élet. Az autókért való rajongás elég költséges hobbinak mondható, így nekünk sajnos valamivel többször kell megélnünk a „csalódást”, hogy mégsem lesz miénk álmaink négykerekűje. Annál jobban szeretünk azonban eljátszani a gondolattal, hogy mégis a miénk az áhított jármű, ebben pedig nagy segítségünkre vannak az online konfigurátorok – a Bentley pedig máris elérhetővé tette a vadonatúj Continental GT konfigurátorát.

A luxusmárkák között ugyan vannak olyanok, amelyeknél még ennél is részletesebben állíthatjuk össze álmaink autóját, de a Bentley konfigurátorára sem lehet egy szavunk sem: rengeteg szín közül, többféle belső összeállításból és sok opcióból válogathatunk. Utóbbiak azonban ilyenkor háttérbe szoktak szorulni, hiszen leginkább a külső-belső színösszeállítások, a keréktárcsák vagy éppen a belső betétek azok, amelyekkel érdemes eljátszani.

Ezekből pedig van bőven, ráadásul az utastérben például több különböző lehetőség közül választhatjuk ki azt is, hogy a kéttónusú bőrborítás milyen összetételben legyen jelen, de a fabetétek között is bőven tudunk válogatni – jól meg kell gondolni, hogy melyik a nyerő, ugyanis egy autóhoz nem kevesebb, mint 10 négyzetméternyi anyagot használnak fel. A konfigurátort ide kattintva érhetik el, de vigyázzanak, mert csak úgy repül az idő miközben igyekeznek összeállítani a kedvenc Continental GT-jüket – higgyék el, nem is olyan egyszerű. Hamarosan pedig lehet, hogy magyar nyelven is próbálkozhatunk majd, hiszen jövőre nyílik az első hivatalos hazai márkakereskedés.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark