Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

A Balatonfüred Concours d’Elegance veteránautó-kiállítás rengeteg finomsággal kényezteti látogatóit a hétvégén. A BMW jóvoltából az Autó Pult csapata is ellátogatott a helyszínre – az eseményről képekben számolunk be.

A múlt és a jövő találkozásaA balatonfüredi vitorláskikötő és Tagore sétány tökéletes kulisszát biztosított a különösen elegáns veteránautó-kiállításhoz. A Concours d'Elegance nem csak hazai, de nemzetközi viszonylatban is ritka és értékes modelleket vonultat fel, ráadásképpen pedig egész hétvégén ingyenesen látogatható. A múlt század modelleljei mellé a főszponzor - BMW - a legújabb modelljeit is felvonultatta, a hamarosan tesztünkön is szereplő 2-es kabrió vagy éppen a frissített 6-os sorozat képviselői mellett igazi csemegeként egy Rolls-Royce Wraith is emelte az esemény értékét.

Az autókedvelők mellett a vitorlázás szerelmesei is megtalálhatják számításukat Balatonfüreden, ugyanis most zajlott a szezonnyitó vitorlabontó ünnepség is. Szombat délután 3 órától kezdődik majd a kiállított autók és tulajdonosaik részletes bemutatása, a későn érkezők pedig akár késő este, éjszakai megvilágításban is megcsodálhatják a hangulatos négykerekűket. Nem késő holnap kilátogatni sem, az esemény vasárnap is folytatódik, valamint kihirdetik a kiállítás győztes autóját is.

Kommentek