2018. Június 20., Szerda

Frissitve:04:45:28

Lepel alatt már láthatjuk a BMW nagy meglepetését

Nyomtatás

A BMW-t idén szinte lehetetlen követni: számtalan sorozatgyártású újdonságot (új X3, új 6-os GT, 1-es, 2-es és i3 frissítés) és friss koncepciót – amelyekből egytől egyig szériagyártású autó lesz hamarosan – mutattak már be eddig is, és még mindig nincs vége a sornak. A 8-as, a Z4 és az X7 után ugyanis újabb tanulmány érkezik, melyet a Frankfurti Autószalonon lepleznek majd le, és talán ez lesz a legizgalmasabb mind közül.

A bajorok immár több kedvcsinálót is megosztottak velünk, igaz, mindegyiken csak lepel alatt láthatjuk az újdonságot, amelyről egyelőre csak annyit árultak el a németek, hogy egy négyajtós modell lesz, amely az i3 és az i8 közé sorol majd be. Kézenfekvő lenne azt gondolni, hogy az i5-ről van szó, azonban ezt tagadták a gyáriak, még annak ellenére is, hogy egy most megosztott videó végén, amit cikkünk alján is láthatnak, egyértelműen a korábban formatervezési mintaként már látott négykerekűt fedezhetjük fel, amire mindenki azt hitte, hogy az lesz az i5 – és ez továbbra is elég valószínű.

A BMW tehát teljesen összezavart mindenkit, ugyanakkor még a lepel alatt is jól látszik, hogy valószínűleg nem ugyanazzal az autóval van dolgunk, amiket a korábbi mintákon és a videó végén láthatunk. Elég csak az orrészt megvizsgálni, aminek sziluettje sokkal inkább a korábbi Vision Next 100 tanulmányt juttathatja eszünkbe – és ugyanez egyébként igaz profilból is. Mi tehát arra gondolunk, hogy a bajorok az i5 helyett a korábbi koncepció sorozatgyártáshoz közelebb lépő verzióját leplezik majd le nagy meglepetésként.

Ennél többet azonban egyelőre nem tudni az újdonságról, és ezek is csak találgatások. Azonban nem kell már sokat várnunk, hogy lerántsák a leplet az újdonságról, hiszen jövő héten megnyitja kapuit a frankfurti seregszemle, ahol a BMW standján számtalan újdonsággal találkozhatunk majd – sőt a konszernhez tartozó két másik márka, a MINI és a Rolls-Royce is izgalmas felhozatallal áll majd elő.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark